Onni on…

… uusi yläsuihku (Google translate: head shower). Kaikki (pitkät ihmiset), jotka on matkustanut maahan, missä suihkut on amerikkalaista mallia tietää kuinka hankalaa on pestä hiukset aivan liian alhaalla olevan yläsuihkun kanssa. Miksi ei voi yksinkertaisesti rakentaa suihkuja, jonka voi ottaa käteen?? Tai edes asentaa suihku niin korkealle ettei tarvitse kyykkää joka kerta kun pesee hiukset? En tietenkään valita jos on mahdollisuus hyötyliikuntaan, mutta onhan se vähän erikoista olla huomioimatta pitkät ihmiset… 
 
Noh, koska kyykkääminen ja ahtaus alkoi ottaa päähän toden teolla (koska me olemme sellainen ärsyttävä pariskunta, joka tekee kaiken yhdessä – eihän suihkussa voi käydä yksin!!), niin kävimme Bed, Bath and Beyond:sta hakemassa uuden yläsuihkun. Tämä kyseinen kaunokainen maksoin omaisuuden (60 dollaria), mutta oli todellakin rahan arvoinen!! Taidan tulla vanhaksi kun panostan mielummin arjen ylellisyyksiin kuin ostan uudet korkokengät 🙂 
 
Monsteri myrskystä ei ole meillä tietoa. Washington DC taisi jäädä myrskyn ulkopuolelle. Maa on valkoinen, mutta luulen että lumi sulaa viimeistään illaksi pois. Näen asunnon ikkunasta yhden liikenneonnettomuuden ja luulen että niitä tulee muutama lisää vielä kunhan aamuruuhka alkaa. Ongelma taitaa olla että teitä suolataan, eikä tilannenopeuksiin kiinniteteä huomiota. Olen taas kerran onnellinen kotitoimistostani 🙂
 
Camilla
 
Translate: After showering under a way too low head shower we bought a new head shower and I can’t be more happy about it!! I don’t have to squat every time I want to wash my hair. It was expensive but worth every penny 🙂 
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s