Sunnuntain seikkailutMeidät pyydettiin sunnuntaiksi mukaan muutaman tunnin vaellukselle Potomac-joen rannalla sijaitsevaan puistoon. Oli ihan niinkun olisimme olleet takaisin Helsingissä. Meillä oli tapana ystävien kanssa käydä Nuuksiossa vaeltamassa viikonloppuisin ja taas kerran oli sama porukka kasassa, maisema vaan oli eri. Meidän ystävät muuttivat pari kuukautta ennen meitä Washingtoniin ja on tosi kiva kun on ystäviä täällä jo valmiina. En tietenkään vierasta uusia tuttavuuksia, mutta jotenkin on kotoinen fiilis kun samat ihmiset on ympärillä. 

 

 Puisto oli Potomac-joen vartta pitkin pohjoiseen, mutten kuollaksenikaan muista missä. Ilma oli kirpee ja juuri sopiva Runebergin tortuille ja kahville. En tajua miksi emme ottaneet kuksia mukaan, ystävämme oli ottanut omansa mukaan. Noh, ensi kerralla sitten. 

 Eilen kävin korkkaamassa juoksu-kauden ja voisi melkein luulla että ollaan San Fransiscon keskustassa! Sen verran on ylä ja alamäkeä! Vasta eilen minuun iski että tosiaan täällä sitä vaan Yhdysvaltain pääkaupungissa lenkkeillään. Näkymä Washington Monument:lle, Capitol:in ja Arlington:in hautausmaalle. Ei huonot lenkkipoluksi 🙂 Olisin vaan toivonut löytäväni pururataa tai edes hiekkapolkuja, mutta polvieni harmiksi tarjolla on vain asfalttia. Ei auta, nyt polvien on vaan kestettävä. Ilmeisesti Arlingtonin hautausmaan vieressä (Arlingtonin hautausmaa on erittäin tunnettu veteraanien hautausmaa, joka on monessa elokuvassa, kuten Pelastakaa Sotamies Ryan. Olemme menossa hautausmaalle kun minun Suomi-kaverit saapuvat kuun lopussa, niin kerron siitä sitten lisää myöhemmin) on joku armeijan kasarmi (tjms.) ja sain kunnian hölkkäillä kaksimetristen armeijan poikien kanssa. Olo oli varsin turvallinen 😉 Sinkkutyttökaverit Suomessa: nyt olis sopiva aika tulla tänne meille treenaa maratonia varten…

Viikko meni tosi nopsaa ja vihdoinkin sain lukemisesta kiinni. Otin vihdoinkin käyttöön lukulasit (KIITOS ELLA VINKISTÄ!!!) ja voi että kuinka paljon enemmän jaksaa lukea kun silmät ei väsy niin nopsaa. Mutta nyt on kuitenkin työviikko pulkassa ja alamme valmistautumaan viikonlopun viettoon. Tiedossa on ainakin ampumaradalla käynti, merkkipäivän juhlintaa, ystäväpariskunnan luona illallinen ja voipi olla että tapaan ensimmäistä kertaa miehen perhettä… Niin ja koska lupailivat hyviä kelejä lauantaiksi ei parin tunnin reippailu ulkoilmassa tekis huonoa meille. 

Oikein hyvää viikonloppua vaan kaikille 🙂
Camilla

Translate: We went to a park here in Virginia, north of Arlington by the Potomac River. Don’t remember where exactly, but the park was really nice and the company was as great as in Helsinki 🙂 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s