Vuosipäivä

Vuosi sitten vastaanotin viestin missä kyseltiin kiinnostusta mennä sokkotreffeille. Minä? Treffeille? Ei kiitos. Tilanne oli pahin mahdollinen. Talvi, pimeys, koulu, työ ja paha mieli. No, okei. Yksille treffeille. Kunhan ei sit toisille tarvii mennä… 

A year ago I got a text message from a friend asking if I wanted to go on a blind date. Me? On a date? No, thank you. The situation was the worst ever. It was winter, dark, I had school, I was working and not really feeling so good at the time. Well, okay. One date. As long as I don’t have to go on a second date…

Samoilla treffeillä tässä edelleen ollaan. Elämäni parhaimmat ekat treffit. En voi sanoa sen olleen rakkautta ensi silmäyksellä, koska en usko sellaiseen, mutta tiesin ensimmäisten minuuttien keskustelun perusteella että olen löytänyt toisen puolikkaani. En osaa sitä paremmin kuvailla, muuta kuin että minä tiesin tämän miehen olevan tulevaisuuteni. 

But here we are – still on that same date. The best date of my life. I can’t say it was love at first sight, because I don’t believe in that, but I knew after only a couple of minutes I’ve found my other half. I can’t describe it better other than I knew this man would be my future.

Tämä vuosi on ollut tähän asti elämäni onnellisin, enkä osaa enää kuvitella elämääni ilman poikaystävääni. En malta odottaa mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Sitä odotellessa menemme illalliselle ja nautimme yhteisestä ajastamme. 

This year has been the happiest year in my life and I can’t picture my life without my boyfriend anymore. I can’t wait to see what the future will bring us. While we’re waiting for it we are going to have dinner and enjoy our time together. 

Samalla haluan kiittää kaikkia, ketkä olette tukeneet meitä tämän vuoden aikana. Olette olleet korvaamaton tuki, luultavasti tietämättänne.
 
I would like to thank you all for your love and support throughout this year. 
 
Camilla

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s