Arlingtonin sotilashautausmaaMe ollaan jo New Orleansissa Mardi Gras tunnelmissa, mutta koska tämä postaus oli jo melkein valmis, julkaisen sen nyt ennen kun meillä on kuvamateriaalia miehen kotikaupungista. Lento meni tosi hyvin ja saavuimme Houmaan vasta illalla, joten kuvia ei voinut enää ottaa. Miehellä oli pieni flunssa ennen matkaa ja minä heräsin viime yönä kurkkukipuun. Olo on normaali, mutta yskittää ja kurkku on kipeä. Ehkä muutama vodkashotti illalla tappaa pöpön….


Vaikka puhuin aikaisemmin että kerron Arlingtonin sotilashautausmaasta loppukuusta kun meille tulee vieraita Suomesta, niin kävikin niin että mies vei minut lauantaina pienelle happihyppelylle hautausmaalle. Perjantai-ilta meni myöhäiseksi ja vaellus ei olisi tullut kysymykseen, joten kävely hautausmaalla oli oikeastaan loistava idea. Hautausmaa on 253 hehtaarin kokoinen alue, joten kävelemistä riitti. Mutta koska oli miellyttävä poutasää ja pieni tuulenvire ei ollut liian kylmä, niin jaksoimme pyöriä hautausmaalla monta tuntia.

 

Ehdittiin sopivasti vahdin vaihtoon tuntemattoman sotilaan haudalle. Olihan se aika makee seremonia, vaikken mikään armeija-henkinen ihminen olekaan. Käytiin myös Kennedyn haudalla, josta oli ehdottomasti parhaimmat näkymät. Kyllä siinä kelpaa levätä. Kysyin mieheltä että voidaanko meidät haudata Arlingtonin hautausmaalle, koska se on aika makee, niin kuulemma voidaan miehen työn takia. Kun mietittiin asiaa hetken tultiin siihen tulokseen ettei me ehkä haluta meidän hautapaikkaa Arlingtoniin. 
 

 

 

 

 

 

Nyt takaisin parantelemaan itseäni etten hyydy illan riennoissa. Ainakin tänään on lämmin päivä tiedossa. Ei nyt ihan hamekeli, mutta villasukat voi jättää kotiin 🙂 
 
Camilla
 
Translate: We are already in New Orleans but since I had this post ready I decided to publish it before I have some pictures from Mardi Gras. We went to Arlington’s cemetery on Saturday and saw the changing of the guards at the Tomb of the Unknown Solider and the Kennedy Gravesite.  
 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s