Viikko kuvina

 

Iwo Jima muistomerkki / Iwo Jima Memorial
 

 

 

No nyt on kyllä juostu kaikki mahdolliset nähtävyydet alle viikossa! Koska ollaan käyty siis ihan kaikkialla, niin tässä nopea kuvakooste. Hovikuvaajani on viettänyt tämän viikonlopun töissä, joten kuvien ottaminen on jäänyt minun harteille. Kuvia on siis kertynyt noin kymmenen sadan sijaan ja laatu on valitettavan huonoa. Koittakaa kestää! Tästä lähtien yritän välttää valokuvien ottamista, se on lupaus!

 
Pittsburg Penguins vs. Washington Capitols at Verizon Center

 

Arlington hautausmaa / Arlington Cemetery

 

Arlington Memorial Bridge

 

National Mall puisto

 

Lincolnin muistomerkki / Lincoln Memorial

 

Abraham Lincoln

 

Washington Monument
Korean sodan veteraanien muistomerkki / Korean War Veterans Memorial

 

Afrikkalaisen taiteen museo / National Museum of African Arts

 

Amerikan intiaanien museo / National Museum of the American Indian

 

Yhdysvaltain kongressitalo / United States Capitol

 

Minä ja muut lokit orrella / Seagulls and another little bird
Kaiken kaikkiaan on ollut todella mielenkiintoinen viikko. Vaikka kävimme monessa paikassa, missä olin käynyt jo ennestään, niin opin paljon uusia asioita ja uusista näkökulmista. Ruoka on myös ollut hyvää ja sitä on ollut riittävästi. Kilometrejä on tullut enemmän kuin odotin ja ostoksia on tehty aivan liikaa minun lompakolle, mutta ihana saada vaihtelua arkeen ja opiskeluun. Nyt takaisin emännän tehtäviin -> kanat odottaa paistajaansa, eikä mustikkashotit tekeydy itsestään 😉
 
Hyvää alkavaa viikkoa!
Camilla
 
Translate: I’ve been super busy entertaining so here is just some pictures of what we’ve done and where we’ve been. But now I have to get back to the kitchen – we have some hungry and thirsty people over here! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s