Paluu arkeen

Vieraat on palautettu turvallisesti kotisuomeen ja meillä oli paluu arkeen. Vaikka mies meni töihin ja asunto oli todella tyhjän oloinen, niin oikeastaan nautin siitä että saan palata omien arkirutiinien pariin. Oli ihana käydä salilla eilen kolmen viikon tauon jälkeen. Kyllä se pisti vähän puuskuttamaan, mutta nyt voi jo turvallisesti sanoa että flunssa on selätetty. Toivotaan ettei tarvitse sairastella enempää tänä keväänä, ettei opiskelu kärsi. Olen nyt jo hieman jäljessä omasta aikataulusta, mutta nyt onkin kokonainen kuukausi ilman lomia edessä. Seuraava aikataulutettu loma on huhtikuun alussa kun suuntaamme takaisin Houmaan pikkuprinsessan syntymäpäiville. Loma sattuu olemaan pääsiäisviikonloppuna ja lennot olivat tuplahintaisia, joten tiedossa Road Trip! Seitsemäntoista tunnin ajomatka edessä… Huh, väsyttää jo ajatuskin. On minulla kyllä suunniteltuna yllätysmatka tässä maaliskuun aikana, mutta siitä sitten myöhemmin. Ei ikinä tiedä vaikka mies lukisikin blogiani 🙂 

Chinatown in Washington DCYstävien vierailu oli lyhyt ja viikko vaikutti alkuun aivan liian lyhyeltä tehdä kaikki mitä listalla oli. Listalta ruksattiin kuitenkin kaikki tarpeellinen ja kuulemma voi Yhdysvaltoihin tulla toistekin. Edellisessä postauksessa kokosin muutaman kuvan mitä viikon aikana koettiin ja nähtiin ja ajattelin laittaa tähän loput kuvat, mutta nehän on onnellisesti vielä miehen kamerassa, kamera autossa ja auto työpaikalla. Se siitä kivasta ajatuksesta. Tässä nyt kuitenkin muutama minun puhelimesta, mitä oli vielä tarttunut matkan varrelta mukaan. 

Mustikkashotteja amerikkalaiseen tyyliin / Blueberry shots

 

Onni on iso Twix-patukka 🙂

 

Friteerattua sipulia ja margarita Outback-ravintolassa / Fried onion at Outback


Kaikkein parasta kuitenkin arkeen paluussa on ollut Skype ja kuulla kuulumiset perheeltä ja ystäviltä. Kuten taisin jo aikaisemmin mainita etten pode koti-ikävää, mutta ikävöin perhettä ja ystäviä ja on ihana kuulla että kaikki voi hyvin toisella puolella maailmaa. Viikonlopuksi toivon mahdollisimman vähän sadetta, jotta voisimme pakata termarit reppuun ja suunnata luontoon muutamaksi tunniksi. Kun on pyörinyt kaupungissa muutaman viikon putkeen on ihana lähteä metsään rauhoittumaan ja opiskelutkin maistuu paremmalta pienen happihyppelyn jälkeen. 

Mahtavaa loppuviikkoa!
Camilla

Translate: After a three week vacation it is nice to get back to my routines. I’m a little bit behind my study schedule, so now I have to get back to my school. I really enjoyed getting back to gym last night and can’t wait to start a routine again. The pictures are from our week with our Finnish friends. We did a lot in just one week, but it was all worth it! We had a blast!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s