Sitä sun tätä

Ystävänpäivän suklaat saapui sopivasti Naistenpäiväksi / My friend sent me chocolate for Valentine’s Day and they arrived on Women’s Day

Mies on tehnyt vuorotyötä jo noin kuukauden päivät ja arki on mukautunut sen mukaan. Mies on joko kaksi tai kolme päivää töissä ja sitten kaksi tai kolme päivää vapaalla ja olen todella nauttinut näistä muutaman päivän työviikoista 🙂 Kun lähdin Suomesta, energiatasot oli jopa pakkasen puolella ja jetlagit vaivasi monta viikkoa tammikuussa. Liikunta oli melkein pakkopullaa, enkä edes huomannut kuinka väsynyt olin ensimmäiset kaksi kuukautta. En edes tajunnut kuinka rankka viime syksy oli. Otin reippaasti kursseja koulussa, tein paljon töitä, yritin urheilla ja jopa käydä välillä kahvilla kavereiden kanssa sekä ylläpitää parisuhdetta. En ikinä olisi kuvitellut välimatkan teettävän niin paljon stressiä ja pahaa mieltä. Onneksi on Skype, niin voi puhua kasvotusten. No, enivei, kroppa heitti häränpyllyä kun vihdoin saavuin Virginiaan ja melkein voisi sanoa että tapahtui täysromahdus. Vasta kahden kuukauden makoilun jälkeen voin vihdoinkin sanoa että olen oma itseni. Herään aamulla 4:40 miehen kanssa, teen aamupalat ja lounaat, käyn spinningissä tai uimassa ja saan touhuta omiani koko päivän. Olo on energinen koko päivän ja tuntuu kuin jaksaisi tehdä vaikka mitä, jonka takia miehen vapaapäivät onkin yleensä touhua täynnä. Lähdetään aamulla kämpiltä ja saavutaan vasta iltamyöhään. Ihana kun voi tehdä kaikkea kivaa yhdessä – en halua lähteä takaisin Suomeen miettien mitä kaikkea muuta olisimmekaan voineet tehdä sapattivapaani aikana. 

Jauhelihakeittoa!! / Ground beef soup!!


Miehen työpäivät on kivat kaksitoista tuntia, mikä sopii myös minulle erittäin hyvin. Tehdään kaksi tai kolme päivää töitä kunnolla ja pidetään taas pari päivää vapaata. Ihan käsittämätöntä miten paljon jaksaa tehdä kun ei ole maanantaista perjantaihin aikataulua! Jaksan helposti lukea kymmenen tuntia. Välillä kyllä tulee touhuttua blogin kanssa parikin tuntia tai surffailla netissä liiakseenkin, mutta koska vihdoinkin sain lukudraivin päälle, on nyt opiskeltava kun siihen on mahdollisuus. 

Päivän paras hetki on kiireetön aamiainen / Best time of the day is breakfastHovikuvaajani on ilmeisesti kyllästynyt työhönsä ja tuntuu että on todella vaikea saada mitään kuvia meidän vapaapäivien seikkailuista, joten tässä muutama kuva, mitkä kaivoin puhelimestani. Meillä oli siis keskiviikko ja torstai vapaapäivät ja kävimme muun muassa rautakaupassa. Kun tyttöystävä ei löytänyt valmiina jotain kotiin, on miehen rakennettava sellainen mikä miellyttää 🙂 Taidan olla hemmoteltu… Parvekekalusteita ei ostettu, roudataan miehen vanhempien talolta, seuraavan kerran kun käymme Louisianassa, jotain ylimääräisiä tuoleja ym. Turha käyttää rahaa johonkin, mikä luultavasti menee myyntiin/varastoon vuoden päästä. Intiaani-museossa kävimme eilen iltapäivästä ja illalla vielä lasillisella. Pari leffaa, sushia, aurinkoa ja sandaalikelejä, wingsejä, herkkuaamupalaa, jauhelihakeittoa ja sulkaata, niin ja paljon urheilua! Siinäpä ne tärkeimmät viime päivien jutskat!

Nyt on kuitenkin taas aika jatkaa kirjojen pariin!
Ihanaa viikonloppua!
Camilla

Translate: I finally feel like myself after two months of my stay here in Virginia. It took two months to recover from the fall and winter in Helsinki. I am working out like crazy and we are staying busy on our days off. The weather is gorgeous and we wore flip flops on Wednesday! The pictures are from this week’s highlight foods 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s