Kevät


Joko uskaltaa hehkuttaa? Se on kevät nyt!! Maanantaina oli kevään ensimmäinen päivä ja koko viikon on ollut ihan mieletön keli! Lähdin kävellen kauppaan maanantaina iltapäivästä ja tuntui että koko naapurusto oli samaan aikaan kaivautunut ulos koloistaan. Koiria näin varmaan sata ja lenkkeilijöitä varmaan viisisataa ihan vaan kauppareissulla. Lähikauppaan on noin 10-15 min kävelymatka, mutta kuitenkin. Kauppa oli aivan tukossa ja päätin ettei me tarvita kahvimaitoa ja leipää 🙂 Turha reissu, mutta pääasia että lähdin kotoa ulos! Harmikseni en ole päässyt vielä juoksemaan tällä viikolla lumien sulamisen jälkeen – pitää osata kuunnella kroppaa, ettei tule jälkiseurauksia – ja olen kateellisena katsonut naapurien lenkkeilyä vierestä. Toivottavasti ensi viikolla pääsen taas juoksemaan. Mutta muuten otimme kevään innolla vastaan! Tuli käveltyä reippaasti kaupungilla torstaina, kun kävimme intiaani-museossa ja syömässä ja muutenkin ollaan oltu niin paljon ulkona kuin mahdollista. 

Torstaina kaupungilla oli lämmin mutta kylmä tuuli pakotti pistää takin päälle / On Thursday downtown it was warm but a chilly breeze made us wear jackets

Eilen iltapäivästä kävin kävellen hakemassa meille kevätkukkia ja olin niin iloinen kun Trader Joe’s:lla oli narsisseja. Maljakossa olisi parantamisen varaa, mutta näillä mennään kunnes sopivan hintainen maljakko tulee vastaan. Narsissit vaan jotenkin tuo kevään kotiin ja jos olisimme pääsiäisen kotona, laittaisin pääsiäismunat esille. On muuten vähän eri hinnoissa pääsiäissuklaat täällä kuin Suomessa. Wal-Martissa näin jättisuklaapupun kahdeksalla dollarilla. Suklaa varmaan maistuu samalta kuin ne halvimmat suklaakalenterisuklaat, mutta kuitenkin! Halvalla lähtee 🙂 

Iltapäiväkahvit intiaanimuseon kahvilassa / Afternoon coffee at the American Indian Museum

Ehkä kuitenkin parasta tässä keväässä on ollut lämpö. Asunnossamme on yksinkertaiset ikkunat ja asunto on ihan tuhottoman kylmä jos ulkona on kylmä. Aurinko lämmittää mukavasti aamulla ennen kuin kääntyy etelään joskus puolen päivän paikkeilla, mutta tämän viikon on ollut niin lämmin että olen joutunut pitää parvekkeen ikkunaa auki. Yritän säätää asunnon lämmön, joko vaatettamalla itseni kun on kylmä tai pitämällä ikkunaa auki kun on lämmin, ilman ilmanvaihtojärjestelmää, koska ilmeisesti maksamme itse lämmittämisestä ja viilentämisestä. Kun kylmyys oli pahimmillaan pidin lämmitystä päällä lähes pari viikkoa putkeen ja sähkölasku oli aivan järjetön. Mielummin villasukat jalkaan, kuin aivan liian isoja laskuja. Joten nyt olen nauttinut siitä, että saa olla kotona t-paidassa ja shortseissa. Ja ihana herätä kun asunto on jo valmiiksi lämmin. 

Viikonlopun jatkoja jokaiselle taholle!
Camilla

Tranlate: It seems like spring is finally here and the weather has been great all week. I even went to get some spring flowers to our apartment. I am not a winter person so it’s been so nice to have warm(er) weather. We even wore flip flops the other day! Now it’s back to raining, but it should pass soon. Hopefully… 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s