Lomaa lomasta


Viikonloppu on mennyt opiskellessa ja Skypessä, ihana kun nykypäivänä on niin helppoa pitää yhteyttä ihan kehen vaan täältä päin maailmaa. Aamuherätykset on ollu semirankkoja ja eilen iski migreeni, samalla meni pari tuntia tehokasta lepäillessä. Jotenkin mies vaistosi makeanhimoni ja toi opiskeluherkkuja. Mitä niitä säästelemään – söin nämä kuvan herkut aamupalaksi, ennen auringonnousua 🙂

Juuri kun eilen hehkutin kevättä ja lämpöä, on meille huomiseksi luvattu kahtakymmentä Celsiusasteita tänne Virginiaan, mutta me pakkaammekin lämpökerrastot mukaan kahden päivän matkalle Kanadan rajalle! Luvassa nollekeliä, tuulta ja räntää! Tarkoitus oli yllättää mies pienellä lomamatkalla Niagaran putouksille, mutta koska kyseessä on seitsemän tunnin ajomatka ja mahdollinen rajanylitys, oli pakko kertoa miehelle aikeistani. Illalla pakataan laukut ja eväät huomisaamun aikaista lähtöä varten. Olen niin innoissani 🙂 Tästä johtuen blogi jää luultavasti pienelle tauolle. 

Jatkan sokeriaamiaiseni pariin, nam 🙂
Camilla

Translate: After a couple of days hard work studying my boyfriend got me some nice treats and now I’m having a nutritious breakfast! I was supposed to surprise my boyfriend with a trip to the Niagara Falls, but since the drive is 7 hours and we might cross the Canadian border I had to tell him. So, tomorrow morning we are going on a two day vacation, which might cause a small break here with my blog. Take care!

2 thoughts on “Lomaa lomasta

  1. Voi kiitos! Toivottavasti on sen verran selkeää että saadaan edes yksi hyvä kuva! Vähän jännittää päästäänkö Kanadan puolelle, jotta nähdään putoukset kokonaan 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s