Viikonlopun lomakohde


Se olis kuulkaas tämän sapattivapaan viimeinen lomamatka edessä. Ihan mielettömiä uusia kohteita ollaan nähty ja koettu tämän keväät aikana ja kirsikkana kakun päällä lähdemme viikonlopuksi New Yorkiin siskoni ja hänen miehen kanssa! Bussiliput ostettu, asunto Chinatownissa varattu, ruisleipää tilattu ja oma asunto pistetty vuokralle. Lähdemme perinteiselle reppumatkalle ja pakkaamme siis tavarat rinkkaan helpottamaan siirtymisiä. Tavattoman pitkä lista kaikkea kivaa puuhaa ollaan saatu laadittua ja veikkaan että joku nähtävyys jää näkemättä. En edes tajunnut kuinka suuri Manhattan on ennen kuin aloin tutkimaan karttaa ja eteenkin metrokarttaa. Huh, miten me ikinä löydetään sieltä mitään? Siirtymisiin menee vaikka kuinka kauan, mutta onneksi matkaseurueemme on leppoisaa eikä jaksa stressaa pienistä. Luulen että viikonloppu tulee olemaan vähintäänkin inspiroiva ja toivottavasti palaamme uudella energialla viimeiseen opiskelurutistukseen. 

Viikkoja ei ole enää liiakseen ja toivoisin olevani hieman enemmän perillä pääsykoesisällöstä, mutta pakko taputtaa itseään olalle, koska vihdoinkin alkaa tuntumaan että on tehnyt töitä näiden pääsykokeiden eteen. Edellisvuosina tuntui että piti kaikki sisältö mahduttaa viimeiselle kahdelle viikolle erinäisten kiireiden takia… Nyt kuitenkin taas asunnon siivouksen ja pakkaamisten pariin. Hyvää viikonloppua jokaiselle taholle!

Camilla

Translate: It is our last vacation before I’m going back to Finland. This weekend we are meeting my sister and her husband in New York City! A million things to do before we leave, because we rented out our apartment again and there is a lot to clean before Friday morning departure. Have a great weekend everybody!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s