Porkkanapannukakut

 

Nyt oli niin mieletön resepti, että päätin jakaa tämän kanssanne! Alkuperäinen ohje löytyi blogista, jonka löysin sattumalta tässä yksi aamu kun join kahvia läppärin ääressä. Tässä linkki. Pannukakut on gluteenittomia ja maidottomia ja valmistuvat viidessä minuutissa. Hyvä olisi keittiöstä löytyä hyvä blenderi, muuten saattaa olla vaikeeta saada porkkanoita rikottua tasaiseksi taikinaksi. Meillä on kotona Vitamix-blenderi ja se rikkoo ihan kaiken, suosittelen ihan kaikille 🙂 Jos blenderi ei riko porkkanoita, raasta porkkanat ennen kun laitat ne blenderiin. Ohje kahdelle ruokailijalle.
 

Porkkanapannukakut (G,M) n. 12 pientä pannukakkua

 
2 porkkanaa
4 kananmunaa
pieni pala inkivääriä
ripaus suolaa
tuoretta rosmariinia (itse käytin kuivattua timjamia)
1 dl kaurahiutaleita (huom, jos teet pannareita täysin gluteenittomalle vieraalle, muista varmistaa häneltä, että kaura sopii hänen ruokavalioonsa)
35 g proteiinijauhetta
kookosöljyä paistamiseen
 
Laita kaikki ainekset blenderiin ja sekoita tasaiseksi massaksi. Itse annoin Vitamix-blenderin surista noin puoli minuuttia täydellä teholla, jotta ainekset sekottuivat keskenään taikinaksi. Paistoin pieniä pannukakkuja kookosöjlyssä noin minuutti per puoli.
 
Tarjoa esimerkiksi hummuksen, vuohenjuuston, kurpitsansiemenien ja pinjansiemenien kera. 
 
Nämä erittäin proteiinipitoiset pannukakut sopii lounaaksi tai treenin jälkeen palautukseen. Me söimme pannarit eilen lounaaksi pitkän aamupäivän touhujen jälkeen ja piti kyllä nälän poissa aina illalliseen saakka. Sen haluan mainita että vuohenjuusto toi pannareiden makua todella hyvin esiin ja kruunasi tämän annoksen, enkä siis suosittele jättämään pois annoksesta (paitsi jos on täysin maidoton ruokavalio).
 
Mahtavaa viikonlopun jatkoa!
Camilla
 
Translate: I made some Protein Carrot Pancakes yesterday and since they were so good I wanted to share the recipe with you. All you need is 2 carrots, 4 eggs, small piece of ginger, 1 dl of oat meal, 35 g protein powder, salt and fresh rosemary. Put everything in a blender (we used our Vitamix) and blend until smooth and fry on a pan in coconut oil. Serve with goat cheese, hummus and pumpkin seeds. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s