Parempi patja, parempi uni

Valittelin joskus muutama kuukausi sitten huonoa patjaostosta ja kuinka tuntui siltä, ettei yöunet yksinkertaisesti riittäneet lepoon ja päiväunet oli ehdoton jaksamisen kannalta. Samaa valitteli mies, eikä energiaa tuntunut kummallakaan riittävän muuhun kuin välttämättömiin kotiaskareisiin. Molemmilla oli alaselät niin kipeät aamuyöstä, ettei saanut kolmen jälkeen oikein nukuttua. Tuli useasti herättyä kipuun aivan liian aikaisin ja iltapäivään mennessä oli aivan poikki. Päätimme että patja lähtee vaihtoon. Vaikka kuittia ei enää löytynyt otti liike takaisin patjan, jos vaan näyttäisimme maksukortin rouvalle ja homma oli sillä selvä. Oli kyllä niin kätevää että! 

Maailman paras sänky

Koska olimme IKEA:n naapurissa päätimme kokeilla IKEA:a ensin. Ja siellä tosiaan kävikin niin että löysimme sopivan patjan kotiinvietäväksi ja päätimme kokeilla, olisiko tämä patja yhtään parempi pidemmässä juoksussa. IKEA:n patjoilla on tyytyväisyystakuu ja patjan voi palauttaa, jos se ei sovikaan. Tällä kertaa säästimme kuitin ja pakkausmuovit, jos joutuisimmekin viedä patjan takaisin. Kävimme samalla matkalla vielä hakemassa sellaisen vaahtomuovipatjan sijauspatjaksi Wal-Mart:sta. Koska alkuperäinen patja oli melkein 800 dollaria ja uusi patja+sijauspatja vain 300 dollaria, säätimme aika monta rahaa tässä vaihdossa. 

Vaahtomuovi-sijauspatja

Nyt kun öitä on melkoisen monta takana, uskallan väittää että meillä on maailman paras sänky! Nukuimme ensin muutaman yön ilman vaahtomuovi-sijauspatjaa, mutta se oli aavistuksen verran liian kova, joten laitoimme vaahtomuovipatjan varsinaisen patjan päälle, enkä ole katunut ostosta päivääkään. Nukun kuin pieni lapsi, enkä herää kuin vasta herätyskelloon tai vasta kun alkaa sarastamaan. Alaselkä on paljon paremmassa kunnossa ja voin suositella tätä vaahtomuovi-sijauspatjaa lämmöllä! Koska tosiaan teen tässä lähtöä takaisin kotisuomeen ja samalla palaan omaan asuntooni ja omaan sänkyyni ja minun sängyssä on huono patjatilanne. Patjat on vanhat, ja sijauspatja vielä vanhempi ja todella huonossa kunnossa. Ajattelin ensin että tuon vaahtomuovipatjan täältä tullessani, mutta koska täällä koot menee 120, 140 ja 190, niin eipä täältä tietenkään 160-senttiselle sängylle mitään sijauspatjaa löydy… Mutta hätä ei ole tämän näköinen, nimittäin Sotkalla on myynnissä Janna-sijauspatjoja, joten ensitöikseni käyn Sotkassa ostoksilla ennen kun teen mitään muuta Suomeen tullessani 🙂 

Hyviä unia 🙂
Camilla

Translate: When we first bought our mattress it wasn’t good at all and we had to take it back. The new mattress has been great! We bought a cheap IKEA mattress and put a egg crate foam topper on the mattress and it has been great! We’ve slept so much better than with the old mattress. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s