Tiistaina aion…


… ensimmäisenä lämmittää puilla saunan. Tai no joo, ensin tarvii ajaa Hämeenlinnaan saunan luokse, mutta ensitöikseni Hämeenlinnassa haluan saunaan. Kun tulin salilta tänä iltana kotiin nousin ne kaikki kymmenen porrasta hissiltä meidän penthouseen tutisevin askelin ja ainut asia mikä oli mielessä oli sauna. Tiedätte sellainen ei liian kuuma, muttei liian kylmä. Pehmeet löylyt, ei sellaiset kuivat. On meidän salilla sauna, muttei ole niin paljon tehnyt mieli saunaa aikaisemmin, että olisi tarvinnut mennä kokeilemaan tätä +50 asteista, lämmitettyä huonetta, jossa ei saa edes heittää vettä kiukaalle. Foam rollaukset ei riittänyt tänään palautukseen treenin jälkeen ja seisoin kuumassa suihkussa aivan liian kauan, mutta eipä sekään ihan auttanut. Eipä tuo haittaa, viikon päästä sitten. Kaikkea sitä kaipaakin, vaikka oikeasti kaikki on hyvin juuri tässäkin hetkessä. 

Kuva: Kuvasuomi Ky. Matti Kolho

Translate: The first thing I’m going to do in Finland is sauna. A really nice wood burning sauna. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s