Baseball matsi

 

Kylläpä oli hauska ilta eilen! Mies meni yöksi töihin ja tämä kotirouva lähti baseball matsiin National Park:iin Washingtoniin. Eilen oli Phillies vastaan Nationals ja katsomot oli melkein täynnä. En tietenkään ymmärrä urheilulajista mitään, mutta kun istahdimme katsomoon oli peliä yllättävän helppo seurata tuntematta sääntöjä. Meininki katsomoissa oli aika mielenkiintoista ja vaikutti siltä että peliin tultiin syömään ja vasta pelin puolen välin jälkeen alettiin jopa seuraamaan peliä… Me olimme tunnollisesti ajoissa paikan päällä kuuntelemassa kansallislaulun ja fiilistelemässä tunnelmaa. Liput löysin netistä halvalla ja meillä olikin paikat todella ylhäällä, mutta ei missään nimessä huonolla paikalla! Näkymät oli todella makeet ja oli hauska seurata ihmisvirtaa porteilta katsomoihin ennen peli alkua. 

 


Siinä toisen vuoroparin jälkeen lähdimme metsästämään ruokaa ja meillä kävikin ihan mieletön mäihä, koska seuralaiseni ystävät istuivat alakatsomossa kentällä ja heidän vieressä oli kaksi tyhjää paikkaa ja kun olimme syöneet, siirryimme heidän viereen katsomaan pelin loppuun. Jotenkin aika meni ihan kamalan nopeasti, kun en oikeastaan ehtinyt seuraamaan peliä vaan nimenomaan sitä katsomotouhua. Fiilistä on vaikea selittää ja suosittelenkin menemään baseball otteluun jos vaan siihen on mahdollisuus. Meillä oli hauska ilta ja siitä oli hyvä ponnistaa tähän Memorial Day-viikonloppuun. Ai niin ja Nats voitti, mikä kruunasi illan 😉

 

 


Tämä viikonloppu on amerikoissa kesänalkajaisjuhla ja suurin osa on matkustanut jonnekin lomalle. Maanantai on täällä pyhäpäivä, joten kaikki kynnelle kykenevät ovat lähteneet matkoille. Mies sai kivasti yövuorot viikonlopulle, mikä tietää reiluja työlisiä pyhäpäivän takia, joten en valita yhtään ettei ole seuraa viimeiselle viikonlopulle 🙂 Sitäpaitsi otimme vapaata viikolla kaikesta ja nautimme toistemme seurasta keskiviikkona ja torstaina. Aloitan pakkaamiset vasta huomenna, sunnuntaina, ettei ala harmittaa lähtö, kuin vasta viime hetkellä. Nyt kuitenkin laitamme tietokoneet kiinni ja koulukirjat sivuun ja suuntamme nauttimaan kesänalkajaisia uima-altaalle! Voi että tätä on odotettu!! 

Hyvää viikonloppua!
Camilla

Translate: I went to Phillies vs. Nationals Baseball game last night and had a great time. Even though I didn’t really know the rules of the game it wasn’t difficult to get the idea behind points or score 🙂 We had great seats but since our friends had two empty seats next to theirs on the field we moved after about the fifth inning. It was fun to watch the crowd and soak in the atmosphere. Great night overall! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s