Vihdoinkin yhdessä

IMG_2999Neljän vuoden odotus palkittiin ja olemme vihdoinkin muuttaneet yhteen mieheni kanssa. Saavuin Liberiaan muutama viikko sitten kahden matkalaukkuni kanssa ja pienen hengähdystauon jälkeen oli aika taas kaivaa blogi esiin pölyisestä arkistostaan. CamCam muutti uuteen osoitteeseen WordPressiin ja vanhat kirjoitukset löytyvät kaikki täältä uudesta kodista. Suurin osa sisällöstä siirtyi vaivatta tänne uuteen osoitteeseen, mutta monta päivää meni järjestellessä kaikkea, ja ennen kaikkea oppiessa uuteen alustaan.

Olen kirjoittanut päiväkirjaa siitä päivästä asti, kun hyppäsin lentokoneeseen kylmässä Helsingissä ja saavuin lämpöiseen Monroviaan. Osa kirjoituksista aion julkaista täällä lähiviikkoina, joissa avaan hieman ajatuksiani lähdöstä, muutosta ja kaukosuhteestamme. Ajattelin myös kertoa hieman minkälaista on elää Liberiassa, ihan perusarjesta, mitä pitää ottaa huomioon kun muuttaa Afrikkaan ja minkälaista on elää oikeastaan neljän seinän sisällä.

Tervetuloa!

English: We have finally moved together to Liberia. As from before, I will be writing in Finnish, but will provide a short translation. 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s