Ajattelin tänään

Robertsportin surffaajat // The surfers of Robertsport

Ihana viikonloppu takana ja tämän viikon olen palautunut (eli lähinnä löhöillyt) meidän pikku lomamatkasta.

Alkuperäisen suunnitelman mukaan meidän piti tänä aamuna herätä Malagasta, mutta söimmekin neljän viljan puuroa Liberiassa.

Ulkona näyttää sateiselta ja toivon, ettei sade haittaa tennistuntiani. Sain kutsun tyttölounaalle ja olen ihan fiiliksissä tästä!

Etsin koko eilisen päivän netistä tietoa oleskeluluvista, prosesseista ja viisumeista. Valoa on tunnelin päässä, mutta ensin pitäisi löytää meidän paperit jostain miehen työpaikan byrokratian koukeroista. Vaikuttaa siltä, että meidän paperit on taas hukkunut jonkun työtekijän työpöydän laatikkoon, eikä ne tähän hätään löydy. Voipi olla, että palaan Suomeen maitojunalla. Ellei ihmeitä tapahdu kahden viikon sisään.

Eiliseen viisumiketutukseen löytyi vastapainoksi meidän parvekkeelta aurinkoa ja istuin lukemassa kirjaa muutaman tunnin.

Olemme luistaneet aamutreeneistä jo kaksi viikkoa ja olo on sen mukainen. Ensi viikolla on otettava itseään niskasta kiinni.

Mies on töissä viikonloppuna, joten joudun itse viihdyttämään itseäni. Mielessä kävi joku kiva treeni, uima-allas + kirja ja ehkä joku leffa.

Odotan innolla, että saan otettua kuvia uudesta afrikkalaisesta mekostani, siitä tuli ihana!

Camilla

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s