Mr. and Mrs. Fontenot

Miehen työn takia olemme joutuneet tekemään paljon nopeitakin päätöksiä ja yksi näistä oli mennä naimisiin yhtenä maanantai-iltana Virginiassa. Tarkoitus ei ollut mennä naimisiin nyt vaan vasta myöhemmin, mutta miehen työ ja oleskelulupa-asiat menivät niin, että naimisiin piti mennä sillä punaisella minuutilla.

Joten, yhtenä sunnuntaiaamupäivänä mies soitti muutaman puhelun ja saimme maanantai-illaksi vihkijän järjestettyä. Mies kävi töiden jälkeen hakemassa minulle kukkakimpun, minä puin näteimmän mekon, joka matkalaukusta löytyi ja varasimme pöydän ranskalaisesta ravintolasta. Kolme ystäväämme Marylandista tapasivat meidät vihkijän talolla, mikä kruunasi tilaisuuden.

Lapset saivat olla mukana, mikä oli heille ollut suuri toive kihlajaisista asti. Kaikenkaikkiaan asiat järjestyivät kivasti ja saimme kaikki ihanan muiston päivästä.

Seremonia oli intiimi ja kaunis. Vihkijä oli vihkinyt yli viisi tuhatta paria ja oli nappivalinta.

Pidämme häät myöhemmin, mutta oikeastaan pidin tavasta, jolla meidät vihittiin. Ei suuria odotuksia vaan saimme kaikki vaan nauttia ja elää hetkessä.

Joten, tässä sitä nyt ollaan! Rouvana ja kahden suloisen lapsen äitipuoli.

Camilla

English: A few weeks ago we decided to get married in Virginia with just the kids and a few of our friends present. The ceremony was beautiful and intimate. So, here we are – I am a wife and a stepmom to two beautiful children.

Thank you Boris for the pictures! 

3 thoughts on “Mr. and Mrs. Fontenot

  1. Pingback: Vuosi lomaa – 2018 – CamCam

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s