Ensimmäinen viikko Houstonissa – maanantai

Maanantai Herään juuri ennen herätyskelloa ja vaihdan ylle treenivaatteet. Lyhyt HIIT treeni hotellin salilla aloittaa viikon kivasti. Syömme aamupalan hotellin aulassa ja puhumme koko aamiaisen ajan, kuinka huomenna saisimme kunnon kahvia. Hotellin kahvi maistuu kuravedeltä. Aamupalapöydästä löytyy kuitenkin mustikoita, mansikoita ja vadelmia. Minun lemppari marjayhdistelmä.

Vien miehen töihin ja palaan takaisin hotellille. Paluumatkalla käännyn liian aikaisin moottoritieltä ja joudun tekemään u-käännöksen. Menen takaisin sänkyyn ajatuksena pistää Netflix päälle ja ottaa aamutorkut. Päätän kuitenkin soittaa muutamalle ystävälle ja saan pari tuntia kulumaan nopeasti. Varvastossut, jotka ostin kymmenen vuotta sitten ovat tulleet tiensä päähän ja lähdin Old Navy -vaatekauppaan isojen alennuksien perään. Löysin uudet varvastossut neljällä dollarilla ja t-paidan kuudella.

Kun palasin autolle parkkipaikalla sain puhelun muuttofirmasta, että ensimmäinen muuttokuorma Liberiasta on saapunut. Ajan pienvarastolle ja tapaan ystävällisen kuskin. Avaan varastotilan hänelle ja hän nostaa kaksi valtavaa laatikkoa varastoomme. Aurinko paistaa suoraan, missä seisomme ja tuntuu kuin olisi uunissa.

Takaisin hotellille ja lounaan kimppuun. Tein salaatin ja jälkkäriksi nachoja ja salsaa. Tekee mieli keksiä ja kahvia. Suklaadominot olis paikallaan. Minulla on kaapissa laatikollinen eri keksejä ja fazerin sinistä, mutta taidan säästää pahan päivän varalle. Juon vaan kahvin. Netflix päälle ja vartin torkut. Hoidan vähän asioita koneella ja sitten onkin aika mennä hakemaan miestä töistä. Matkalla saan viestin, että menee vielä hetki. Pysähdyn Starbucksiin ja tilaan meille molemmille kahvit. Istun kahvilassa hetken ja selaan käytettyjä huonekaluja facebookissa. Mies kyytiin toimistolta ja suuntaamme varastolle hakemaan vähän tavaroita muuttolaatikoista. Keittiöveitsi ja siivilä olivat tärkeimmät. Hotellihuoneessa ei näitä ollut. Ruoanlaitto on ollut haasteellista.

Hotellille palattuamme vaihdamme uima-asut päälle ja suuntaamme altaalle. Uin hetken lähes kuumassa altaassa. Aurinko onneksi ei enää illalla paista altaalle. Mies juo olutta altaan reunalla ja yrittää selvittää miksi luottoluokituksemme on mennyt alas. Tulostamme hotellin koneelta kuitteja miehen kirjanpitoa varten ja palaamme takaisin huoneeseen. Käyn suihkussa sillä välin kun mies virittää Suomesta lähettämäni Moccamasterin. Teen meille iltaruoan ja katsomme hetken telkkaria, kunnes nukahdan (taas) kesken ohjelman.

Camilla

2 thoughts on “Ensimmäinen viikko Houstonissa – maanantai

  1. Olipas hauska törmätä blogiisi, kun blogit.fi sivua pitkästä aikaa selailin! Kahlasin muutamia postauksia läpi, jään tänne ruudun taa seuraamaan .

    Hauska lukea samassa tilanteessa olevien, samanikäisten ulkosuomalaisten kokemuksia 🙂

    Like

    1. Kiitos lena kommentistasi! Ihana kuulla, että löysit blogini! Onhan tämä ollut melkoinen matka ja tämä on vasta alku. Olen itse kanssa yrittänyt etsiä blogeja, jossa olisi samanlaisia ajatuksia ulkomaanmuutosta, mutta toistaiseksi olen vain muutaman löytänyt. Ehkä nyt saan inspiraatiota etsiä lisää 🙂

      Like

Leave a comment