Lokakuinen perjantai

Miehen herätyskello herättää taas viideltä, mutta torkun hetken ennen kuin nousen. Syön tuorepuuron samalla kun teen töitä. Katson Tastytrade livelähetystä (töitä), luen, etsin hyviä kauppoja ja turvaudun sosiaalisessa mediassa muihin optio-treidaajien ammattitaitoon. Kiva kun voi kysellä muilta ideoita, eteenkin silloin kun asiat eivät mene niinkun on ajatellut.

Käyn aamupesulla ennen kuin lähden ystävän kanssa lounaalle. Asumme nykyään yli tunnin ajomatkan päässä toisistamme, joten päädymme yleensä tapaamaan puolivälissä lounaan merkeissä. Teen hetken töitä ennen kuin ystäväni saapuu ja tilaamme ruoat. Valitsemme usein saman ravintolan, koska ystäväni kolmivuotias tytär voi leikkiä leikkipaikalla muiden lasten kanssa samalla kun syömme.

Muistin kesken lounaan yhden tärkeän asian ja soitin muutaman puhelun. Mies on vaihtamassa ortopediä ja uusi ortopedi pyysi saamaan potilastiedot vanhalta lääkäriltä ja olin totaalisesti unohtanut asian. Nyt kun olin Woodlandsissa muistin asian ja kysyin lääkärin toimistolta voinko tulla hakemaan. Mies oli unohtanut laittaa tietoihinsa, että minulle saa luovuttaa tietoja, joten ne tulevat sitten postissa ensi viikolla.

Kun olimme syöneet mainitsin ystävälleni että halusin käydä tilaamassa ilmapalloja illan juhliin ja päätimme lähteä yhdessä tilaamaan ilmapallot. Ensimmäisessä liikkeessä helium oli päässyt loppumaan, mutta toisessa liikkeessä oli jäljellä, joten sain odottaessa ilmapallot. Kun pääsin autoon olin tyytyväinen päätökseen ostaa pienen määrän palloja, koska enempää ei olisi mahtunut autooni.

Kotiin päästyä oli aika laittautua illan juhliin ja söin pienen välipalan ennen meikkaamista. Tarkistin vielä pari työasiaa ennen kuin markkinat sulkivat viikonlopuksi.

Ystäväni häät ovat sunnuntaina ja kyselin varovaisesti muutamia viikkoja sitten onkohan polttareita suunniteltu ja ystäväni oli ajatellut vievänsä äitinsä ja tädit tanssimaan häitä edeltävänä perjantaina ja änkesin itseni sitten mukaan. Menimme ensin syömään morsiamen toiveesta meksikolaiseen ja löydettiin kiva paikka, jossa meistä pidettiin hyvää huolta.

Ilta oli aivan ihana, täynnä naurua ja uusia tuttavuuksia. Oli ihana tavata morsiamen perhettä ennen häitä. Tanssimme puoleen yöhön asti, kunnes kaikkien oli aika lähteä nukkumaan.

Camilla

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s