Yövuorot ja viimeiset kuvat matkalta

Olisin halunnut ikuistaa muita yhtä hauskoja liikennemerkkejä, mitä matkan varrella näkyi, mutta tämä pääsi ehdottomasti top kolmoseen! / I wish I would have taken more pictures of the craziest traffic signs we saw on our trip but this one made it definitely to top three!

Meidän perheessä alkoi tänään kahden viikon kestävä yövuoroviikot, mikä tarkoittaa että mies pörrää jaloissa päivät pitkät kun minä yritän saada jotain järkevää aikaiseksi. Olen kehitellyt itselleni päivärutiinit ja nyt joutuukin sopeutumaan siihen että kotona meitä onkin kaksi. Siinä mielessä tosi kiva, että herätyskello ei soi 4.40, vaan vasta 5.30. Spinning alkaa kuudelta ja uima-allas aukeaa kuudelta, joten saan nukkua vähän pidempää. Miehen ollessa päivätöissä, teen meille aamupalat ja lounaat sillon puoli viiden jälkeen ja saan juoda aamukahvini rauhassa ennen aamujumppia, mutta pakko myöntää että oli ihana nousta vasta puoli kuudelta tänä aamuna 🙂 

Voi että olisin halunnut nähdä Amish-hevoskärryn, mutta nyt sai pelkkä varoitusmerkki riittää / My biggest wish was on our drive a Amish horse carriage but unfortunately I only saw the warning sign

Olen sovitellut opiskeluni miehen aikataulujen mukaan, jotta vapaapäivät voidaan viettää yhdessä, mutta koska pääsykokeisiin on ainoastaan tasan kymmenen viikkoa on aika ottaa järeet aseet peliin ja joudun opiskelemaan kolmen päivän sijaan neljä päivää viikossa. Mies tekee siis vuorotyötä ja on kerrallaan joko kaksi tai kolme päivää töissä ja vastaavasti kaksi tai kolme vapaalla. Tämä on mahdollistanut minullakin heittämällä kymmenen tunnin työpäivät. Jos tekisin maanantaista perjantaihin kymmenen tuntia töitä per päivä, olisin keskiviikkoon mennessä aivan poikki. Olenkin ollut erittäin tyytyväinen ratkaisuun. Nyt kuitenkin on aika ottaa viikkoon yksi lukupäivä lisää, jotta pysyn aikataulussa. Olen omasta alkuperäisestä aikataulusta viikon myöhässä yllättävien lomamatkojen takia ja alkukankeuden takia, mutta nyt kun lukeminen kulkee aion ottaa kaikki hyöty irti energiasta. Eihän minulla kaikki ole kiinni tässä koulussa, mutta koska kyseessä on haave jo kahden vuoden takaa, aion antaa tälle kaikkeni. Vaikka se tarkottaisi että mies saa luvan keksiä muuta tekemistä, kun minä opiskelen 🙂

Pennsylvanian vuoristot / Pennsylvanian mountains

Kuten edellisessä postauksessa mainitsinkin, meillä on sängyn kanssa ollut pieniä vastoinkäymisiä ja eilen kävimme vaihtamassa patjat uusiin. Edellinen patja oli aivan kamalan kova ja meidän molempien alaselät oli aivan tulessa joka aamu. Veimme patjan takaisin, ilman kuittia, ja saimme täyden hyvityksen ostoksesta. Koska tiesin että Ikealla on 90:n päivän palautus sängyistään, halusin käydä kokeilemassa eri patjoja. Siellä kävikin niin, että patja, mihin ihastuttiin olikin melkein 400 dollaria halvempi kuin edellinen patja. Kannoimme patjan sunnuntai-iltapäivänä makuuhuoneeseemme. Nähtäväksi jää kuinka paljon parempi patja on vai joudummeko vaihtamaan tämänkin. Vieraillessamme Niagaran putouksilla isännällämme oli sellainen kananmunakotelon muotoinen vaahtopatja sängyssä ja ajattelimme kokeilla toimiiko se vielä paremmin uuden patjan kanssa. Sekin jää nähtäväksi nukummeko paremmin vaahtopatjan kanssa. 

Eiren jäätynyt järvi. Eiren järven vesi laskee Niagaran putouksille / The frozen Lake Eire

 

Eire-järvi / Lake Eire

Tälle viikolle ei oikeastaan ole mitään suurempia suunnitelmia. Yritän lukea mahdollisimman paljon ja käydä treeneissä, jos tästä ruhosta tippuisi muutama ylimääräinen kilo pois. Kuvia olen ottanut todella vähän viime aikoina, niin vaikea muistaa mitä onkaan tullut tehtyä. Ehkä tässä oli tämän maanantain ulosanti, pää lyö tyhjää pitkän päivän jälkeen. Toivottavasti muilla maanantaijumi häviää tiistaiaamun valjettua!

 


Kuvat on Niagaran putouksien ajomatkan varrelta. Kaikkea sitä näkee ja kokee kun matkustaa! 

Hyvää alkanutta viikkoa!
Camilla

Translate: For the next two weeks I’ll be sleeping on my own when my boyfriend will be working the night shift. It’s kind of good because I have a lot of time except when he wakes up he’s just disturbing my studies. We got a new bed from Ikea yesterday and hopefully this is a little bit better. The last one was way too hard so we’ve had a lot of back pain. No big plans for this week except work and studies 🙂 The pictures are still from our road trip to the Niagara Falls last week. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s