KuulumisiaViikonloppu meni sohvalla maatessa, mutta nyt olen jo työpöydän ääressä. Tukkoisuutta on vielä havaittavissa, mutta onneksi on olemassa nenäkannu! Sillä välin kun olimme etelässä lomailemassa oli Virginiaan tullut talvi, eikä meillä tietenkään ollut talvivaatteita mukana koneessa. Ja kaiken hyvän lisäksi metroa huolletaan isolla kädellä täällä päin maailmaa, joten kotimatka kentältä metrolla kesti, normaalista 45 minuutista (sis. kävelyt ja metron vaihto), 1,5 tuntia! Perjantaiaamuna saimme tietää että torstain vastainen yö oli kylmin Washington DC:ssä johonkin 120:en vuoteen. Ilmankos olimme jäässä kotiin tullessa. Kaiken kukkuraksi olimme sulkeneet lämmityksen asunnosta ja vastassa oli viisitoista-asteinen asunto… Mutta kuinka kaunis näköala minun toimistosta avautuu joka aamu? En pidä lumesta, piste. Mutta nyt kun on tällainen näköala ei voi olla muuta kuin ihastelematta valkoista Washingtonia. 


Toisaalta, voipi olla että lumen ihastelu loppuu kun seuraavan viikon aikana tulee tarvottua ympäri kaupunkia. Meille on tulossa vieraita Suomesta tänä iltana ja minulle on lähetetty pitkä lista mitä pitää ehtiä tehdä viikossa. Luvassa siis paljon nähtävyyksiä, jääkiekkopeliä, shoppailua ja hyvää ruokaa! Yritän tässä päivän aikana saada sekä luettua että siivottua asunto vieraskuntoon. Onneksi kävin eilen illalla kaupassa, ettei tarvinnut tänään kävellen käydä ruokakaupassa. Tämä yhden auton talous vaatii suunnitelmallisuutta 🙂 Vaikka minulla ei varsinaisesti ole koti-ikävää, niin on tosi kiva saada vieraita Suomesta ja ennen kaikkea ruisleipää. Kiva saada puhua suomea ja kuulla kuulumisia. 

 

 

Olen viikonlopun aikana tutustunut erilaisiin ruoka”dietteihin” ja opiskellut kesäkuntoon2015 mahdollisuuksia. Näyttäisi vahvasti siltä että on aika siirtyä ainakin osittain Paleo-ruokavalioon. Saimme lainaan kirjan, jossa esitetään mihin Paleo-dietti perustuu ja tuntuu siltä että haluamme ainakin lounaat ja illalliset rakentaa Paleo-ruokavalion ympärille. En aio luopua aamuisesta ruisleivästä ja rahkasta banaanipannareiden kanssa, mutta tyhjät hiilarit voisi poistaa helposti. Kokeiltiin eilen ensimmäistä reseptiä kirjasta ja olin tyytyväinen makuihin ja innovatiivisuuteen. Haluan ennen kaikkea tuntea olon terveeksi, eikä aina vaan turvonneeksi ja väsyneeksi. Ehkä asian sanominen ääneen näin julkisesti auttaa tekemään parempia valintoja ruokakaupassa. 

 Taitaa olla aika siirtyä blogista kirjojen pariin. Ei kukaan vielä toistaiseksi ole kävellyt sisään Hankenille lukematta pääsykokeisiin. Kova työ on vielä edessä, mutta uskon vakaasti että tänä vuonna se tapahtuu. Mikä olisikaan parempi 30-vuotislahja itselleni, kuin opiskelupaikka?

Kuvat ovat Louisiana-lomalta edelleen. Kävimme yhtenä päivänä miehen vanhempien kanssa kolmella plantaasilla ja oli todella miellyttävää sekä viettää aikaa heidän kanssaan että käydä ihastelemassa upeita rakennuksia ja puutarhoja. Voipi olla että blogi siirtyy pienelle lomalle minun viihdyttäessä vieraita tai sitten jatkan näitä 4:30 herätyksiä ja päivittelen lisää kuulumisia kun muut vielä nukkuu. Aika näyttää kuinka käy.

Camilla

Translate: I am finally feeling a little bit better and my cold seems to be history. We are having some friends from Finland staying with us for a week and it might cause a small break on the blog. Other than that we are doing good over here. The pictures are from three different plantation homes from Louisiana except the first one from DC with some nice winter weather…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s