Muuttopuuhat

Sunset at Capital Room 

Ystävämme Liberiassa järjestivät meille läksiäiset ystävämme uima-altaalla maanantaina ja vietimme koko iltapäivän auringosta nauttien. Monet ystävistämme toivat eri ruokia grilliin ja grillasimme mm. burgereita, kanaa, makkaraa ja pekonia. Ystävällämme on 14-kuukautiset kolmoset ja he tulivat kanssa viihdyttämään meitä. Oli ihana polskia lasten kanssa ja vanhemmatkin saivat hetken hengähtää kun “lapsenvahteja” oli allas täynnä. Päivä meni nopeasti enkä olisi halunnut palata muuttosotkun keskelle, mutta minkäs teet.

Eilisaamuna heräsimme virkeänä hyvin nukutun yön jälkeen ja viimeistelimme muuttovalmistelut. Tämä oli ensimmäinen kerta kun muuttofirma hoiti puolestani muuton. Olin todella stressaantunut ajatuksesta, että joku muu pakkaa puolestani, mutta näin jälkeenpäin ajateltuna tämähän oli oikein näppärä. Olimme valmistelleet kaiken, mitä itse pystyimme tekemään, eli kaikki oli pesty, lajiteltu ja valmiina pakattavaksi.

Etsi kuvasta lisko. Find a lizard in the picture. 

Nyt melkein kaikki tavarat on laatikoissa ja tänään saapuvat puiset kontit, mihin laatikot laitetaan. Oli aika hurjaa kun muuttomiehet lähtivät ja jäimme kahden matkalaukkumme kanssa “tyhjään” asuntoon. Onneksi miehen työpaikalta saapui laatikollinen tavaroita viimeisiksi päiviksi. Jotain astioita, lakanat, pyyhkeet ja telkkari. Huonekalut ovat miehen työpaikalta, joten emme joutuneet luopumaan esimerkiksi sohvasta ja pyykinpesukoneesta.

Nyt aamukahvit on juotu ja puurot syöty niin voidaan jatkaa muuttopuuhia ja illalla on vielä tiedossa yhdellä nähtävyydellä käynti. Olemme täysin unohtaneet mennä käymään Liberian 5-tähden hotellilla, mutta tänään menemme käymään. Hotelli ei ole enää toiminnassa, mutta hotellin ylimmiltä kerroksilta on upeat näkymät kaupunkiin.

Kuvat tähän postaukseen valitsin eräästä illasta, kun kävimme drinkeillä näköalaravintolassa. Ravintola on enemmänkin yökerho viikonloppuisin, joten menimme viikolla. Saatiin koko ravintola itsellemme. Juomat oli hyviä ja kohtuuhintaisia. Ja näkymät olivatkin mitä upeimmat. Auringonlasku sattui olemaan todella kaunis ja seura vielä parempaa.

Mutta nyt töihin 🙂
Camilla

English: At the moment we are in the middle of piles of moving boxes and about to finish the packing today. We had a nice going away party on Monday at our friend’s pool with some good BBQ. Since I forgot to take any pictures at the going away party, I chose pictures for this post from one night we went to a restaurant for drinks at sunset. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s